benz_de_diamantslijper/ juni 12, 2021/ Geen categorie/ 0 comments

onder leiding van een ervaren, professionele gediplomeerde diamantslijper

-leer een diamant slijpen en slijp je eigen Briljant van ongeveer 0.10ct. in een workshop diamantslijpen van 6 lessen (2 uur theorie 2 x 2 uur diamantslijpen) Deze workshop kost 490,- inclusief de zelfgeslepen Briljant!

-leer diamantslijpen en slijp je eigen Briljant van ongeveer 0.10ct. deze wordt samen met jou gezet in een gouden ring. De cursus diamantslijpen duurt in totaal 10 uur in 2 dagen (2 uur theorie en 3 x 2 uur diamantslijpen) Deze cursus kost 990,- inclusief de zelfgeslepen diamant (Briljant) en de gouden ring!

-volg een echte opleiding diamantslijpen met diploma! inclusief uitgebreide theorie + diamant snijden plus rondisten + het zelf slijpen van een briljant van ongeveer 0.15 ct. + een gouden ring. De zelfgeslepen diamant (Briljant) wordt samen met jou gezet in deze gouden ring. De opleiding duurt 30 lessen in 5 dagen (4 x 2 uur theorie + 1 x 2 uur diamant- snijden/ rondisten + 10 x 2 uur diamantslijpen) Deze uitgebreidde opleiding kost 2990,- Dat is inclusief de les ruwe Diamant theorie, de zelfgeslepen Briljant, de gouden ring en het diamantslijpdiploma!

email ons naar de beschikbaarheid of stel een vraag:
vraag@diamantslijper.nl

Door de Corona zijn we lang gepauzeerd, maar gaan na de zomer weer van start. Reserveer per email alvast een gewenste datum 🙂

Share this Post

Leave a Comment